Zeer geslaagde reünie bij TTV Bijmaat!

Arjen Hoogeveen benoemd tot erelid van TTV Bijmaat

Zaterdag 10 juni organiseerde TTV Bijmaat een reunie voor leden en oud-leden. Na een lange zoektocht naar al onze oud-leden, kwamen er ruim 100 inschrijvingen. Het was weer ouderwets gezellig op de zaterdagmiddag bij de Bijmaat!

DSC05658

In de middag konden alle spelers in toernooivorm een paar wedstrijden spelen. Ook een hoop spelers die in het verleden bij Bijmaat hebben gespeeld, en nu nog steeds op hoog niveau spelen speelden een paar prachtige wedstrijden tegen elkaar, waar het publiek erg van heeft genoten.
Na alle wedstrijden verzamelden alle spelers en aanwezige zich naar de zaal, waar onze voorzitter Gerrie van Sunder het woord nam. Na het bedanken van de organisatie van de reunie, riep hij Arjen Hoogeveen naar voren. Na een prachtige speech kon hij aan Arjen mededelen dat de leden van Bijmaat unaniem besloten hebben om Arjen ERELID van TTV Bijmaat te maken.

DSC05683

Na een prachtig dankwoord van Arjen was het tijd om de barbecue aan te steken. Gelukkig was het prachtig weer, en werd er ouderwets tot in de laatste uurtjes genoten, gegeten, verhalen van vroeger gedeeld, en uiteraard ook gedronken (de club staat immers ook bekend als “biermaat”). Het bleef nog lang gezellig…

Bedankt alle deelnemers en bezoekers! Mocht je nog leuke foto’s hebben gemaakt, zou je die dan willen mailen naar reunie@bijmaat.nl? Dan kunnen we daar nog een mooie fotogalerij van maken!

DSC05691

Bijmaat bedankt alle vrijwilligers die dit fantastische feestje mogelijk gemaakt hebben!

 

Bericht geplaatst op: 11 juni 2017