Successen voor Bijmaat bij de Afdelingskampioenschappen

Afgelopen weekend was het dan de beurt aan de hogere jeugd en de hogere senioren, te beginnen bij de jeugd op zaterdag 17 januari. Deelnemers namens Bijmaat waren Huub Kool, Esli Smit en Tim Hoek. Huub Kool behaalde de 1e prijs in zijn leeftijdsklasse (kadetten 2). Esli en Tim vielen helaas buiten de prijzen.
 
Dan de senioren op zondag de 18e. Ook deze dag was Bijmaat als vanzelfsprekend ruimschoots vertegenwoordigd en ook met goede resultaten ! Zo kon Bijmaat in de persoon van Sophie Lucardie weer een afdelingstitel bijschrijven, Sophie werd knap eerste bij de dames door achtereenvolgens de kampioen van vorig jaar, Heleen Hop, en de nummer 1 geplaatste Jacintha de Hoop te verslaan !
Sophie en Vincent zorgden in het dubbel voor een stunt door in poule meteen de eerst geplaatste dubbel Gamal de Groot en Jelle Goossens te verslaan. De Lucardies sloegen zich naar de finale waarin ze uiteindelijk werden verslagen door het duo Arnoud Meijer en Robert vd Horst. Dit sterke duo had in de halve finale afgerekend met de winnaars van vorig jaar, Arjen Hoogeveen en Hans den Blanken.
In de enkel 1 een tegenvaller waar niet op gerekend werd. John van Spengen kwam de poulefase niet door en werd ook in de verliezersronde uitgeschakeld…. Volgend jaar revanche John !
Dan de enkel 3. Hier bond Gerrie van Sunder de één na de andere tegenstander aan de zegekar. In de halve finale en de finale dolven twee jeugdspelers het onderspit en zo werd Gerrie knap eerste !
De overige aanwezige Bijmaters deden lang mee, maar grepen helaas naast de prijzen.
 
Een weekend hiervoor werden de afdelingskampioenschappen voor de lagere jeugd, ratingrating <120 en lagere senioren, rating <380 gespeeld.
 
Bij de jongens Welpen 2 kregen we een Bijmaat finale voorgeschoteld. Mouadh Krimi speelde tegen Jeremaia Tamaela. Mouadh won en mocht de 1e prijs ophalen. Voor Jeremaia was er een knappe 2e plaats ! In de verzamelklasse Jeugd 5 won Damian Smits de 1e prijs. Damian mocht nog een prijs in ontvangst nemen, samen met Daniel Yang van Over ’t Net won hij namelijk ook de 1e prijs in de dubbel Jeugd 5 !
 
Bij de senioren werden er ook prijzen behaald. Zo werd Marcel Nieuwendijk samen met Jan Gerritsjans van Hoogland 1e in de dubbel 3. Tenslotte werd Peter Bruggink knap 1e in de enkel 7 !
 
Prijswinnaars hogere jeugd:
Prijswinnaaars_hogere_jeugd_AK_2015
Prijswinnaars lagere jeugd:
AK-Lagere-Jeugd-2015-090-550x358
Prijswinnaars hogere senioren:
AK-2015-prijswinnaars-hogere-senioren
Prijswinnaars lagere senioren:
AK15-lagere-sen_-prijswinnaars-550x349

Bericht geplaatst op: 20 januari 2015