Aankomende zaterdag: Een drankje, een pizza en toptafeltennis bij Bijmaat!

Het bestuur en de jeugdcommissieleden van de ttv Bijmaat nodigen de ouders van de jeugdleden, de jeugdleden en onze senioren uit voor een bijzondere happening a.s. zaterdag 31 maart. Dit t.g.v. de samenwerking met TTV Veenland, TTV Huizen en TTV Zeta en het bereiken van de finalepoule van Jeugd Bijmaat 1 in de landelijke
C-klasse.

A.s. zaterdag speelt Jongens Bijmaat 1 thuis en spelen de overige zeven teams een uitwedstrijd. Na afloop de uitwedstrijden hopen wij de uitspelende meisjes en jongens weer te begroeten in onze accommodatie.
Ouders, bestuursleden, jeugdcommissieleden en recreatieve leden zijn uiteraard eerder welkom. Daarnaast zijn ook seniorenleden van Bijmaat van harte welkom om te komen kijken.

Het programma is als volgt:
12.00 uur Bijmaat 1 – Tanaka 2 uit Etten Leur (bij Breda).
12.00 uur TTV Huizen 1 – Rega 3 met Bijmaat speler Daniël van der Heide;
14.00 uur Bijmaat 1 – (recreanten) met Nio en Hidde tegen Zeta 1 (R);
Bijmaat 2 – (recreanten) met Sven en Yasmina tegen Zeta 2 (R)

Ongeveer 16.15 uur 1e Pizzaronde voor alle aanwezige bezoekers
ongeveer 17.15 uur 2e pizzaronde;

De barcommissie zorgt vanaf 12.00 uur voor de diverse lekkere hapjes en wij bieden jeugdleden, ouders en commissieleden één drankje aan.

Daar wij willen weten op wie wel of niet kunnen rekenen (uiteraard in verband met de pizza) svp een reactie naar jeugd@bijmaat.nl

Kom voor top tafeltennis, een hapje en een drankje dus a.s. zaterdag naar de Bijmaat. Jullie aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

Namens het bestuur en jeugdcommissie
Peter Struiksma

Bericht geplaatst op: 26 maart 2018